Sřk

Vinnere Roskildekonkurranse

Vi gratulerer Malin og Tore med hver sin billett til ĂĄrets Roskildefestival. Vi spurte hva de gledet seg mest til, her er svarene:

Malin:

"Jeg var der med to av mine beste venner i 2009 og har siden den gang ønsket meg tilbake. Vi hadde den gang en fantastisk uke med sydenvær. Vi fikk se Oasis på sin siste turne og Lilly Allen før hun la opp! Coldplay dukket opp midt i publikum rett der vi stod, hvor de fremførte en rørende versjon av en av Jacksons låter til heder og ære for kongen av pop. For ikke å snakke om ett forrykende sceneshow med Røyksopp, Bjørk og Robyn i Pavillion! Vi var alle enige om at dette var tidenes ferie, siden har jeg ikke opplevd lignende festivalstemning noe sted! Min beste kompis Sigbjørn som var med i 2009, har akkurat hatt bursdag og jeg skulle såå gjerne ha overrasket han med billett til Roskilde, sånn at vi kunne gjenoppleve den magiske følelsen Roskilde gir! Bjørk, Bon Iver, Paul Kalkenbrenner og M83 er vel øverst på listen hos meg."

Tore:

"Bandet jeg gleder meg mest til å se på Roskilde er Staff Benda Bilili. Jeg har sett de en gang før, og det må være noe av det kuleste jeg har sett noensinne. Bandet består av poliorammede musikere fra Kongo, og spiller superfunky musikk på delvis egenlagde instrumenter. Hele crowden i teltet jeg var i danset da jeg så dem sist, og det var generelt ville tilstander til den superfunky musikken."

Vi gleder oss som bare rakker´n og det er ikke lenge igjen nå. For mer info, sjekk her!

 

Erick Ellectrick , 11.juni 2012

Del

Nyheter

Artikler

Musikk-Norges Kjekkeste Menn 2015
31.December 2015: Handsome Boys Make Pretty Graves:
Best Of 2015
25.December 2015: Er det egentlig noen som fortsatt leser disse listene egentlig?
Ă…rets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss pĂĄ.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!