Søk

Oslo Ess - Uleste Bøker Og Utgåtte Sko

The Speed. Of Life.

Muligens en litt småpompøs tittel sånn på morrakvisten, men satan a! Det er jo tross alt livet vi snakker om her, et liv som Oslo Ess i høy grad beskriver gjennom sin eminente hovedstadlyrikk og California-inspirerte riff. Når Åsmund Lande blåser ut en linje som "det tordner i mitt hjertet og det bruser i mitt blod / hele jævla Thunder Road handler om oss to" forstår vi fort hvor skapet står. Og det i åpningslåta! Hold på hatten!

Flere av disse låtene var tilgjenglige på promoskiva fra 2010, men noen forandringer har det jo tross alt blitt og da til det bedre. Og dette må jeg faenmeg få lov til å si: Det svinger noe helt jævlig bra. At disse gutta spilte sin første konsert som Oslo Ess for bare ti måneder siden er faktisk helt sjukt. Skiva er perfekt (for fugler som er fri?) på en fin fredag som dette. Du er liksom på fest med Rancid, Bruce og kompisene dine. I sola. I Oslo. Sjukt digg.

Jeg er selvsagt litt innhabil, men hvem ække det i disse tider? God musikk handler kun om en ting: God musikk! Men litt gåsehud, nostalgi og høylytt hoing skader heller ikke,

Ha en fin bytur! Jeg elsker dere!

Erick Ellectrick , 11.mars 2011

Del

Nyheter

Artikler

Årets Beste 2014
31.desember 2014: Lister, lister, lister. Vi hiver oss på.
Bok: PRINCE SHOCKADELICA
23.januar 2014: Ikke ofte vi skriver om bøker her på Furore. Kan de folka der lese a???, spør du deg selv sikkert nå. Men når det kommer til Prince må vi jo i hvert fall gjøre et forsøk.
Årets Beste 2013
22.desember 2013: Den tiden på året, folks. Les eller gråt.

Anbefalinger

Jesus Fucking Christ
12.november 2013: Nytt fra Like Rats From A Sinking Ship-Remi. Vi gleder oss til mer allerede!
Sweet Like Chili
18.mars 2013: Søstrene Braseth fra Bodø med gode vibber.
Love Dance
22.november 2012: Ingen lager mer ektefølt popmusikk enn denne banden om dagen. Dette SKAL du høre!